Υπάρχει ένας τόπος σε αυτόν τον πλανήτη που θα πήγαινα όλη την ώρα αν θα μπορούσα. Ένας τόπος όπου ανακάλυψα την δύναμη που δεν ήξερα ποτέ ότι έχω και ένα μέρος που για πρώτη φορά αισθάνθηκα πόσο μικροί είμαστε όλοι συγκριτικά με αυτόν τον κόσμο και τα θαύματά του. Αυτός ο τόπος είναι κάθε πόντος των βουνών του Μαυροβουνίου.

Ελάτε να δείτε τις λίμνες νωρίς το πρωί. Εκείνη την ώρα, οι λίμνες είναι λείες σαν καθρέφτης. Το περπάτημα γύρω από τις λίμνες θα πρέπει να πάρει μια μισή ώρα τουλάχιστον. Οι πιο όμορφες λίμνες βρίσκονται στο Μαυροβούνιο.

Το Μαυροβούνιο έχει μια όμορφη αδριατική ακτή. Οι δημοφιλείς παραθαλάσσιες πόλεις ειναι η Μπούντβα και το Κότορ, που έχουν όμορφα θέρετρα. Η πολυτέλεια τους συνδυάζεται καλά με τη συναρπαστική φύση του Μαυροβουνίου. Η χώρα αυτη έχει μακριές παραλίες, βουνά, φαράγγια και φιορδ - όλα σε ένα μέρος για χαλαρωτικές και περιπετειώδεις διακοπές.

Είτε ψάχνετε για μια απομονωμένη απόδραση, είτε το μέρος για να χαλαρώσετε ή να μάθετε kitesurfing, το Μαυροβούνιο έχει όλα και περισσότερα. Ας κάνουμε μια περιήγηση στις κορυφαίες παραλίες του Μαυροβουνίου.

Μαυροβουνιο Απο Ψηλα

Close Menu